It's not the same without you

Join the community to find out what other Atlassian users are discussing, debating and creating.

Atlassian Community Hero Image Collage

Anchor problems within a page with a "'" in the title

Hi, I have had troubles with links to an anchor within the same page - some worked, some dist,

Having spent a substantial amount of time comparing working cases and none working cases it appears that links to a links to an anchor within a page doesnt work if the page has "'" in its name - guess there are other characters that revela this problem too.

Is this a known bug?????

2 answers

1 accepted

0 votes
Answer accepted

Its somewhat worse than having "'" in the title. After an email exchange with Atlassian and specifically testing cases I belive the folliwng caracchaters are the ones that cuase the issue:

" - "quote"
& - "amper" - distinct from "amp" in "&","and"
' - "apostrophe"
< - "waka", "less"
> - "waka", "more"

there may be more but these are the only ones on my keyboard :)

I think you are right. The page title becomes part of the anchor link and in the link it can't handle quotation marks and other special chars.

I don't know if there is a solution except for simply not using quotation marks in page titles?

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
TAGS
Community showcase
Published in Teamwork

Listening out loud: how Dave Liao works on distributed teams

The start of the COVID-19 pandemic served as a forcing function to re-evaluate the way teams worked together. In fact, many companies are re-learning how to collaborate with their teams. As some move...

122 views 4 7
Read article

Community Events

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find an event

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Unfortunately there are no Community Events near you at the moment.

Host an event

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local event. Learn more about Community Events

Events near you