API calls work in Chrome and nothing else

URL: https://[REDACTED]/rest/api/2/search?jql=project=SD&maxResults=10000

Calls to this url work in Chrome, but not anywhere else. Tried to pulls results in R, in Internet Explorer, PowerQuery in Excel. Getting HTTP error 400.

Please let me know where to go next for troubelshooting.

1 answer

0 vote

Hi Kristian,

I was unable to reproduce this in Firefox, Edge, Chrome and Opera (which is Chrome based) but I was able to reproduce this in Internet Explorer as you were.

At this point I would submit a support request as that appears to be a bug from my conversations with the support team.



Suggest an answer

Log in or Join to answer
Community showcase
Jason Wong
Published yesterday in Agility Beta

Welcome to agility

Every team in the world is unique, and so   Atlassian believes   that each and every team's best way of working  needs to  be molded to their unique circumstances  – ...

256 views 5 14
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you
Atlassian Team Tour

Join us on the Team Tour

We're bringing product updates and pro tips on teamwork to ten cities around the world.

Save your spot