ANT output NOT getting piped back to master Bamboo

ANT output will sometimes not get piped back to Bamboo master. It is giving the impression of a hung build. However when I stop the build all the output gets immediately sent back. We are using Bamboo 3.4. Any help and/or direction would be greatly appreciated.

4 answers

1 accepted

After upgrading to Bamboo 4.1 this issues was never seen again.

It should be noted that this happens "SOMETIMES" and not all the time.

ANT output will sometimes not get piped back to Bamboo master

Can you clarify what you meant by that statement. Explain a little bit detail of the scenario. Again you can attach the build logs whenever the issue happens

After upgrading to Bamboo 4.1 this issue never came up again.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
How to earn badges on the Atlassian Community

How to earn badges on the Atlassian Community

Badges are a great way to show off community activity, whether you’re a newbie or a Champion.

Learn more
Community showcase
Published Thursday in Marketplace Apps

Tips on how to choose the best estimation method for your planning

Planning and grooming sessions all come with their own sets of rules. Team members meet to estimate stories or other work items, all according to an agreed-upon process. And with every session comes ...

77 views 0 11
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you