Create
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Sign up Log in

It's not the same without you

Join the community to find out what other Atlassian users are discussing, debating and creating.

Atlassian Community Hero Image Collage

The ‘Agile Wallboard Gadget’ no longer seems to be working in our environment

Hi,

I have created a dashboard in Confluence which contains the 'Agile Wallboard Gadget' which has been working great for a while now. But it would seem that the gadget is no longer displaying the board (which is still OK if I access it from JIRA agile), I have tried to remove, re-add and configure the gadget to confluence but to no avail - it simply does not display the board. There was a scheduled maintenance carried out on our environment a few days ago and I can only think that this would be somehow related?

Regards,

Francois

8 answers

1 accepted

2 votes
Answer accepted
Dave Atlassian Team Aug 19, 2014

It sounds like you're running up against this bug - https://jira.atlassian.com/browse/GHS-11065

I would recommend watching that for any updates on the progress, as well as voting/commenting to provide feedback to the dev team.

Thanks for pointing this bug out! Was just searching to see if it had been reported.

Yeah thanks David - I missed that bug!

Thanks David, look forward to a fix soon

Problem has been resolved. Thanks!

Not working for me either. Slightly concerning as it used to work just fine. 

It still works, its just not as obvious as to how it should be configured as it probably needs to be.  Im not sure if you can search by my user name for posts, but I posted some rough instructions on how to set it up elsewhere.  I apologize but I dont have time to go find it right at the moment.

We have been having the same problem for the last 2 days. The Agile Wallboard Gadget no longer shows up. Was working fine before and we haven't changed any of our configurations. Also tried removing/re-adding but to no avail. Anyone know what's happening?

Same issue here, need to know what to do.

Same problem here

Don't know about anyone else but ours has mysteriously reappeared this morning! Maybe it went on vacation for a week without putting it's OOO reminder on :-)

Nope, still not working for us.

There's a new issue raised for this:

https://jira.atlassian.com/browse/JSWCLOUD-16527

ours also magicly fixed itself

not working for me either.  It seems to be a filtering issue which also doesn't seem to be working properly as the quick filters dont get loaded when you check the box to use them.

version 7.1.1.2

Like Gareth Cosens likes this

I have updated my calendar and getting issue on Agile Wallboard Gadget. Not sure if there was a recent change, but the Agile Wallboard Gadget "Quick Filters" no longer work. I don't know what is the actual issue. I have also tried removing and adding a new one but the wallboard is not showing the filters. Anyone know the solution of this problem. Please explain in detail here.

i have the same issues with the most recent versions of JIRA and JIRA agile. i'm also getting some javascript errors when loading my dashboard (every gadget works but the Agile Wallboard)

TypeError: AJS.Meta is undefined com.pyxis.greenhopper.jira:gh-core.js:87

TypeError: JIRA.Events is undefined jira.webresources:select-pickers.js:61

mutating the [[Prototype]] of an object will cause your code to run very slowly; instead create the object with the correct initial [[Prototype]] value using Object.create com.pyxis.greenhopper.jira:gh-chart-dependencies.js:155

"ajax  : executing request for rapidViewConfig" com.atlassian.auiplugin:aui-core.js:3

"ajax  : executing request for workAllData" com.atlassian.auiplugin:aui-core.js:3

getPreventDefault() sollte nicht mehr verwendet werden. Verwenden Sie stattdessen defaultPrevented. batch.js:77

"Your are trying to create a ToggleBlock with selector '.twixi'.One already exists with this trigger so has been ignored." jira.webresources:jira-global.js:49

"Your are trying to create a ToggleBlock with selector '.toggle-trigger'.One already exists with this trigger so has been ignored." jira.webresources:jira-global.js:49

TypeError: GH.UserData.setGlobalConfig is not a function com.pyxis.greenhopper.jira:gh-rapid.js:663

i don't have any custom addons, i only use JIRA agile and the preinstalled addons

 

We updated to JIRA Agile 6.6.0 and have now got this issue, The JIRA ticket indicates that the issue had already been resolved in 6.5.22 but that does not seem to be the case for us. Any guidance to get this resolved please. 

We are having the same issues in both Confluence and JIRA. Very frustrating.

I am having the same issue on Jira (not confluence). It appears that the Agile Wallboard gadget is broken. I have also tried removing and adding a new one but the save button will not save the settings.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
TAGS
Community showcase
Published in Jira

Admins, notify your Jira instance of system-wide changes with the new admin announcement banner

Hi All! We’re excited to share the launch of an announcement banner that lets Jira site administrators communicate directly to their users across Jira Cloud instance.   📢 Get y...

131 views 6 6
Read article

Community Events

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find an event

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Unfortunately there are no Community Events near you at the moment.

Host an event

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local event. Learn more about Community Events

Events near you