Create
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Sign up Log in

Next challenges

Recent achievements

  • Global
  • Personal

Recognition

  • Give kudos
  • Received
  • Given

Leaderboard

  • Global

Trophy case

Kudos (beta program)

Kudos logo

You've been invited into the Kudos (beta program) private group. Chat with others in the program, or give feedback to Atlassian.

View group

It's not the same without you

Join the community to find out what other Atlassian users are discussing, debating and creating.

Atlassian Community Hero Image Collage

Office word macro does not show contents when other page's docx file is connected

Office word macro does not show contents when other page's docx file is connected.

Preview show the content correctly But after page update, the content does not show.

If the file is on same page, It works correctly.

Is it a bug of confluence?

 

My confluence is 7.9.1

2 answers

1 vote

Hi @junghyeon 

interesting thing - haven't heard about this yet. Is it on all pages and for every user? Does it also happen in same space or when the attachment is just in different spaces?

I can imagine that the problem could depend on restrictions. Did you check this out?

Hi @Fabienne Gerhard 

Thank you for your reply.

Here is answer:

Is it on all pages and for every user?

- yes, all pages have same phenomena and for every user. 

 Does it also happen in same space or when the attachment is just in different spaces?

- In my case, the documents are in same space but in other page. If it is in different space, I experienced same problem.

I can imagine that the problem could depend on restrictions. Did you check this out?

- There is no restriction. I can't show document even though I'm administrator. 

 

Here is sample:

In page, the document is loading but not finished.

image.png

In preview screen of office macro, the document show properly.

image.png

If the document is in same page, the contents are displayed on the screen properly.  

New version 7.11.0 also doesn't work.

I found the temporary solution from https://jira.atlassian.com/browse/CONFSERVER-60857?src=confmacro

I followed workaround 2 which is changing OfficeConnector-xx.jar to older version of 11.2.1.jar.

It works now for me!

New version of OfficeConnector later than 11.2.1 may have bug.

I hope confluence team fix it.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
TAGS
Community showcase
Published in Confluence

Announcing Team Calendars in Confluence Data Center

Hi Community! We're thrilled to share that Team Calendars for Confluence is now a built-in feature for Confluence Data Center releases 7.11 and beyond.  A long time favorite,  Team Cale...

82 views 0 3
Read article

Community Events

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find an event

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Unfortunately there are no Community Events near you at the moment.

Host an event

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local event. Learn more about Community Events

Events near you