It's not the same without you

Join the community to find out what other Atlassian users are discussing, debating and creating.

Atlassian Community Hero Image Collage

Confluence 7.3.1 Installer won`t start

Hello,

im trying to test Confluence in a new Server 2016 Standard Virtual Maschine (based on Hyper-V).

But the Installer provided by atlassian won`t start. When double clicked i even don`t see anything to this realated in the processes.

The Server is a fresh installed vm with nothing changed after install.

What i`m doing wrong? Did i miss some requirements? Thought with the installed everything will be easy :)

 

Help is appreciated

1 answer

1 accepted

2 votes
Answer accepted

OK fixed it! It was the Smart Screen Security which was enabled. After disabling the Smart Screen Security, it starts working.

Maybee this will help others :)

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
TAGS
Community showcase
Published in New to Confluence

Fast-track your Confluence onboarding with the Confluence product guides!

Hey there! New in town? Check out the new Confluence product guides! They are chock-full of helpful tips, tricks, and best practices to get you and your team started.  Here’s a quick overview...

760 views 3 5
Read article

Community Events

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find an event

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Unfortunately there are no Community Events near you at the moment.

Host an event

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local event. Learn more about Community Events

Events near you