renderUser creates broken link

Hi all,

I created several mail templates with the Email this Issue Add-On. The salutation of the mail is using the field

#renderUser($!issue.reporter)

When sending out a mail the rendered user appears as a link. Clicking on that link from the mail client opens a new tab trying to connect to file:///C:/secure/ViewProfile.jspa. 

This obviously doesn't work. Is there a solution for this?

Instead, I would preferably

a) remove the link completely from the field and display the user name as plain text or

b) at least link to the profile in the customer portal.

Thanks for your help!

0 answers

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Atlassian Community Anniversary

Happy Anniversary, Atlassian Community!

This community is celebrating its one-year anniversary and Atlassian co-founder Mike Cannon-Brookes has all the feels.

Read more
Community showcase
Bridget Sauer
Published Thursday in Marketplace Apps

Calling all developers––You're invited to Atlas Camp 2018

 Atlas Camp   is our developer event which will take place in Barcelona, Spain  from the 6th -7th of   September . This is a great opportunity to meet other developers and get n...

74 views 0 5
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you