oauthClientId is missing in installed callback

Hello,

I'm new to Oauth 2 and trying to set it up, when installing my add-on I was expecting to recieve an oauthClientId but it's missing in the data sent to installed callback.

Anyone have any idea?

Thanks,

Moshi

1 answer

0 vote

The same problem , `oauthClientId` mentioned in auth flow and other documents, also on Lifecycle documentation page! But on installed/enabled webhooks this property is missed!!! How to make JWT without oauthClientId? May be oauthClientId and addon-key is the same things for example??? :D

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Atlassian Community Anniversary

Happy Anniversary, Atlassian Community!

This community is celebrating its one-year anniversary and Atlassian co-founder Mike Cannon-Brookes has all the feels.

Read more
Community showcase
Bridget Sauer
Published Thursday in Marketplace Apps

Calling all developers––You're invited to Atlas Camp 2018

 Atlas Camp   is our developer event which will take place in Barcelona, Spain  from the 6th -7th of   September . This is a great opportunity to meet other developers and get n...

85 views 0 5
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you