jira-api and jira-core - build error

Hi,

I have error build from today's morning in my plugin.

[ERROR] BUILD ERROR
[INFO] ------------------------------------------------------------------------
[INFO] Failed to resolve artifact.

No versions are present in the repository for the artifact with a range [1.5,1.6.100)
  org.apache.velocity:velocity:jar:null

When in my dependency in pom is jira-api everythinks goes fine but if I change it to jira-core it generates above error. Does anybody had the same problem ? Using jira 5.1.5

2 answers

deleting all repo solves my problem

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
How to earn badges on the Atlassian Community

How to earn badges on the Atlassian Community

Badges are a great way to show off community activity, whether you’re a newbie or a Champion.

Learn more
Community showcase
Published Jul 10, 2018 in Marketplace Apps

If you’re an Atlassian app developer, you’ll want to know about Atlas Camp!

This September 6-7, hundreds of Atlassian App developers will flock to Barcelona Spain to build skills, discover product roadmaps, meet face-to-face with the Atlassian team, and learn how to extend t...

179 views 0 4
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you