getCustomFielsValue returns wrong year

We use the "Send a custom email" function within a workflow transition to send an email that contains a date-value from a custom field. Given that the field contains a 2015-date later than the 26. december the function returns a 2016-date.

image2015-10-28 8:52:8.png

...results in...

image2015-10-28 8:54:59.png

 

The date is written by using the following function:

<< issue.getCustomFieldValue(componentManager.getCustomFieldManager().getCustomFieldObjectByName("Beginn")).format("dd.MM.Y") %>

 

Is there a trick or is this a bug? smile

1 answer

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Atlassian Community Anniversary

Happy Anniversary, Atlassian Community!

This community is celebrating its one-year anniversary and Atlassian co-founder Mike Cannon-Brookes has all the feels.

Read more
Community showcase
Published Apr 19, 2018 in Marketplace Apps

Calling all developers––You're invited to Atlas Camp 2018

 Atlas Camp   is our developer event which will take place in Barcelona, Spain  from the 6th -7th of   September . This is a great opportunity to meet other developers and get n...

366 views 0 6
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you