atlassian-plugin.xml throwing error for skeleton plugin

Hello Team,

I have created a skeleton plugin using the command atlas-create-jira-plugin.

Again i ran the atlas-run, which started the instance of JIRa.

I have seen the demo plugin there, but again when i changed the atlassian-plugin.xml by adding custom fields, my atlas-run is running wihout error.

However, the plugin is throwing"Error Loading Plugin". Kindly help me to fix this.

1 answer

1 accepted

This widget could not be displayed.
Mizan Community Champion Jun 04, 2012

There might be something you are missing , are you trying to create customfields ? You should have a look at this simple tutorial .

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Atlassian Summit 2018

Meet the community IRL

Atlassian Summit is an excellent opportunity for in-person support, training, and networking.

Learn more
Community showcase
Published yesterday in Marketplace Apps

The 7 hacks of highly successful automation

...there's anything I've learnt from working, it's that people are lazy! No offense to anyone reading this, but it's true and we can all admit it. The easier you make something for someone, the more...

295 views 0 13
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you