Why doesn't "copy image" from browser work?

When I try to copy an image in a browser page (copy image) into the image popup, the image appears but when I try to attach it I get the failure "Upload Failed. Please check if image size exceeds current upload limits."

The exact same image works if I use a screenshot tool instead. Why doesn't this work?

Also don't you have a proper issue tracker for issues like this? I mean, you guys are part of Atlassian aren't you? An "answer forum" is no substitute for an issue tracker...

-David

2 answers

1 accepted

This appears to be fixed in the latest release.

0 vote

Dear David,

Could you attach some image and specify the browser and operation system where you have the issue?

Thanks you for bug report. I'll share a link once we would have a public issue tracker for the plugin.

--

Cheers, Ignat.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Atlassian Community Anniversary

Happy Anniversary, Atlassian Community!

This community is celebrating its one-year anniversary and Atlassian co-founder Mike Cannon-Brookes has all the feels.

Read more
Community showcase
Bridget Sauer
Published Thursday in Marketplace Apps

Calling all developers––You're invited to Atlas Camp 2018

 Atlas Camp   is our developer event which will take place in Barcelona, Spain  from the 6th -7th of   September . This is a great opportunity to meet other developers and get n...

77 views 0 5
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you