It's not the same without you

Join the community to find out what other Atlassian users are discussing, debating and creating.

Atlassian Community Hero Image Collage

Weird behavior when using Create on Transition add-on

Hello,

We purchased and implemented the Create on Transition add-on to create automatically sub-task using a transition.

I configured it in one of the transitions we have (when moving from 'open'  to 'in integration' transition).

In addition, I added few conditions to the creation of the sub-task, such as:

* The issue should only be created if there is not identical issue for the same parent issue for that version.

* The issue should only be created if 'BundleUse' field = 'Pulling additional algorithmic trees into an existing Bundle' AND 'VersionType' field = SOP.

 

The problem is that one time the sub-task is created and another time it's not.

For example: I performed the specific transition for one issue in a specific project and the sub-task was created successfully, few seconds later- I performed the same transition for another issue in the same specific project but the sub-task was not created.

For both cases, all conditions were fully met.

I'm not sure what is the reason for that problem.

In the transition I configured the following configuration:

Create subtask 
Conditions:

  • Ignore if original issue is a subtask
  • Condition value: %jql_result_count%, Regex pattern: 0, Exact, Literal
  • Condition value: BundleUse:%customfield_14698%, VersionType: %customfield_12682%, Regex pattern: BundleUse:(Pulling additional algorithmic trees into an existing Bundle), VersionType: (SOP), Exact

Summary: Project branch request 
Description: 
Issue type: Project Branch Request (11000) 
Priority: Parent's priority 
Reporter: Current user 
Assignee: Current user 
Affected versions: None 
Fixed versions: Parent issue's fixed versions 
Components: None 
JQL query: (parent = %parent_key%) and (fixVersion = %parent_fixed_versions%) and (summary ~ "Project branch request")

 

Do you have any idea what is the problem?

 

Thanks,

Bar

1 answer

Hello @Mobileye Jira License,

 

Did you verify whether the other issue is also using the same workflow? If yes, then we need to debug it further. Could you please create a support request here so we can help you.

 

Thanks,

Swathi

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
This widget could not be displayed.
This widget could not be displayed.
Community showcase
Published Apr 03, 2019 in Marketplace Apps

How to estimate projects more accurately?

Gaining insight into your team’s effectiveness and choosing the right estimation technique.   Estimating projects is hard. It is because people have the tendency to underestimate the time thin...

278 views 2 8
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you