Webhook doesn't trigger build

We have the Jenkins webook configured and enabled on our repo.  The test button in the config page does notify Jenkins correctly(no commit data).  

When we created a pull-request it didn't trigger anything to Jenkins.

The button on the pull-request page also doesn't notify Jenkins.

Since I don't have admin on the server I don't know which version of the plugin we are running but I have asked the question of the admin.

Does the build all setting in advanced section need to be configured? 

1 answer

I added pr/* to the build all and saved. Then tried to press the trigger build from an existing pull request. It didn't notify our Jenkins instance.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Atlassian Community Anniversary

Happy Anniversary, Atlassian Community!

This community is celebrating its one-year anniversary and Atlassian co-founder Mike Cannon-Brookes has all the feels.

Read more
Community showcase
Bridget Sauer
Published Thursday in Marketplace Apps

Calling all developers––You're invited to Atlas Camp 2018

 Atlas Camp   is our developer event which will take place in Barcelona, Spain  from the 6th -7th of   September . This is a great opportunity to meet other developers and get n...

355 views 0 6
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you