Using Exocet Postfunction has no effect

We're trying to use Exocet Postfunction to create and link a new issue (b) to a existing one (a).

Nothing happens. If we execute the operation manually (more actions) from issue a all works fine and issue b is generated and linked.

no error message.

we tried to delete all other postfunction except this.

what could be the problem?

jira 5.1.8, exocet lite 1.0.1.5

2 answers

1 accepted

0 votes
Accepted answer

Hi Stefan,

Our integrity check on the operation was a little bit too strong, and some operations were considered as corrupted, in the last versions we make a bug fix on this point.

Regards,

Hi stefan,

A control mechanism is implemented in the post-function to check if the target issue is fully define and if all the mandatory fields are set by a fields mapping.

First check this point, otherwise if you still have this problem you can create an issue on the Valiantys Support's JIRA https://jira.valiantys.com

Regards

Maxime

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Published Oct 31, 2018 in Marketplace Apps

Marketplace Spotlight: Zephyr

Hello Atlassian Community! Each month, we run a series of Spotlights to highlight Marketplace vendors and apps that our team thinks this Community would find valuable. In last month's Spotlig...

415 views 0 3
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you