Tempo Planner - Nothing on the left panel

Hello,

I am trying Tempo and I encounter a strange behaviour on this page :

http://localhost:8080/secure/TempoTimeline.jspa?key=2&type=team

To access it i click on the "tempo" menu, then select my team, and then click on "planning".

I already created a board and launched a sprint but I can't see anything on the left panel.

Moreover, i can see a loading sprite showing it is trying to load something.

When I open the console in chrome i can see the following errors :

**********************************************************************

Your are trying to create a ToggleBlock with selector '.twixi'.One already exists with this trigger so has been ignored. batch.js:3307
Your are trying to create a ToggleBlock with selector '.toggle-trigger'.One already exists with this trigger so has been ignored. batch.js:3307
Your are trying to create a ToggleBlock with selector '.toggle-trigger'.One already exists with this trigger so has been ignored. batch.js:3307
event.returnValue is deprecated. Please use the standard event.preventDefault() instead. batch.js:19
Failed to load resource: the server responded with a status of 500 (Erreur Interne de Servlet) http://localhost:8080/rest/planner/1/planitem/details/project/10000?_=1393952534421
  1. Uncaught TypeError: Cannot call method 'get' of undefined jquery.qtip.js:3436
    1. (anonymous function)jquery.qtip.js:3436
    2. C.Events.triggerbatch.js:176
    3. (anonymous function)batch.js:62
    4. self.addbatch.js:19
    5. promise.thenbatch.js:19
    6. TP.Scope.LinkCollection.Backbone.Collection.extend.chainCallsbatch.js:62
    7. (anonymous function)batch.js:62
    8. self.fireWithbatch.js:19
    9. callbackbatch.js:26
Firing analytics event batch.js:31
Category: tp.timeline.measurements.team.size batch.js:31
Action: On load batch.js:31
Label: Loaded page displaying team size batch.js:31
Value: 5 batch.js:31
Product: Tempo Planner batch.js:31
Version: 1.0.1 batch.js:31

**********************************************************************

Can anybody tell me if i am doing something wrong or is there a bug, and if it is a bug how can i fix this ?

2 answers

1 accepted

Hi Alexandre,

Could you please tell us if you have linked your board to the Team? You can see an overview of linked boards and projects in Teams > Configuration > Links. If no Team Link exists please link your board and check if the matter is solved. Otherwise please let us know.

Kind Regards,
Guðleifur

Thank you Kristjansson, it worked.

Hi,

Are you using JIRA 6.2? Planner 1.0 does not support 6.2 as stated on the Marketplace page. We are releasing Planner 1.1 with support JIRA 6.2 very soon.

/Viðar

Hello and thanks for your reply Viðar.

I am using Jira v.6.1.7

Best regards,

Hi Alexandre,

Can you try updating to Tempo Planner 1.1?

Cheers,

Viðar

Hello,

I updated to tempo planner v 1.1 but still nothing on the left panel.

I can see my team mates in the middle but nothing on the left and still this loading icon on top of my team avatar.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Atlassian Community Anniversary

Happy Anniversary, Atlassian Community!

This community is celebrating its one-year anniversary and Atlassian co-founder Mike Cannon-Brookes has all the feels.

Read more
Community showcase
Bridget Sauer
Published Thursday in Marketplace Apps

Calling all developers––You're invited to Atlas Camp 2018

 Atlas Camp   is our developer event which will take place in Barcelona, Spain  from the 6th -7th of   September . This is a great opportunity to meet other developers and get n...

359 views 0 6
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you