Tempo Config and Get Started 404

Clicking the [Get Started] or the [Configure] buttons in the temp add-on management screen results in a 404 error. Therefore, cannot enable tempo for our team.

1 answer

Hi Noreen,

can you confirm that Tempo and all its System Plugins are enabled. (go to JIRA Administration-> Add-ons, Manage add-ons and see if they are enabled).

In case they are enabled but Tempo is not working, please create an issue in our Tempo support Project (https://tempoplugin.jira.com/browse/JTS). Any additional information is appreciated.

Kind regards,

Susanne

Getting something similar ... getting a 404 when accessing the getting started jspa from the Tempo dropdown ...

Hi there, I've the same problem: I installed the tempo-plugin using the administration ui of JIRA successfully. Afterwards I tried to access the tempo menuitem "more" of the topic "Portfolios" and received the 404. Oddly enough - if a non-Admin colleague tries to access the same menuitem he is able to display the page. Anyone an idea on this? Thanks!

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Atlassian Community Anniversary

Happy Anniversary, Atlassian Community!

This community is celebrating its one-year anniversary and Atlassian co-founder Mike Cannon-Brookes has all the feels.

Read more
Community showcase
Published Apr 19, 2018 in Marketplace Apps

Calling all developers––You're invited to Atlas Camp 2018

 Atlas Camp   is our developer event which will take place in Barcelona, Spain  from the 6th -7th of   September . This is a great opportunity to meet other developers and get n...

366 views 0 6
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you