Table enhancer not working

Hi, I have a problem. I have a table and I want to use the table enhancer to sort it automatically. I mark the table and then choose the enhancer makro from the makro menu but it always says it does not recognize the table though it is clearly there. Any ideas how to solve this? May I note that I have used the enhancer before and it workd just fine....

enhancer.JPG

1 answer

Hello Dorothee,

I suggest you to contact Tableenhancer support to resolve the issue.

Or if you have Table Filter macro you can use it for default sorting.

Dorothee,

Did you get an answer to this? I am getting the same error.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Atlassian Community Anniversary

Happy Anniversary, Atlassian Community!

This community is celebrating its one-year anniversary and Atlassian co-founder Mike Cannon-Brookes has all the feels.

Read more
Community showcase
Bridget Sauer
Published Thursday in Marketplace Apps

Calling all developers––You're invited to Atlas Camp 2018

 Atlas Camp   is our developer event which will take place in Barcelona, Spain  from the 6th -7th of   September . This is a great opportunity to meet other developers and get n...

321 views 0 6
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you