SimpleWiki Trouple displaying images/thumbnails

I just imported a picture into wiki, and it only displays a broken thumbnail. idea why?

The image is a somewhat large 900x700px image.

preview.png

edit2.png

4 answers

This widget could not be displayed.

Hi Tim,

let me fire up a local instance and see if i can reproduce the issue. Which version of the Wiki plugin are you using? And what version of JIRA are you on?

This widget could not be displayed.

I'm currently on SimpleWiki v 1.1.1 (trial, I believe Req is in to purchase) 

And JIRA 7.1.4

This widget could not be displayed.

Hey Tim, i am unable to reproduce this on my local build.

Would you be able to send over the Atlassian support zip? (steps and email address for that can be seen here: Simple Wiki Support)

This widget could not be displayed.

Tim, are you using IE11 by chance?

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Published Aug 22, 2018 in Marketplace Apps

How a Marketplace app tech team is achieving gender diversity

Hello! My name is Genevieve Blanch, and I'm the Marketing Manager at RefinedWiki, creators of apps to give teams the tools to customize Atlassian platforms. Currently, 44% of the tech team at Re...

509 views 3 18
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you