Set field value from parent not work for "label",why?

i tried to Set field value from parent to subtask for label. but it is not working . could you please let me know that what could be a problem?

1 answer

Hi,

Here I found another question about this. There isn't an answer marked as correct but there are some opinions about this. Hope this helps!

https://answers.atlassian.com/questions/25424/how-to-copy-the-parent-issue-labels-field-value-to-a-sub-task-labels-field-via-workflow-transaction

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
How to earn badges on the Atlassian Community

How to earn badges on the Atlassian Community

Badges are a great way to show off community activity, whether you’re a newbie or a Champion.

Learn more
Community showcase
Published Jul 10, 2018 in Marketplace Apps

If you’re an Atlassian app developer, you’ll want to know about Atlas Camp!

This September 6-7, hundreds of Atlassian App developers will flock to Barcelona Spain to build skills, discover product roadmaps, meet face-to-face with the Atlassian team, and learn how to extend t...

165 views 0 4
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you