Send issue in email button not working when viewing issue from search filter

When viewing an issue from issue from the JIRA search filter screen, the Email button appears to not be populating the "id" URL parameter, so the link is broken. The button works fine when viewing an issue directly (i.e. not using a search filter).

2 answers

1 accepted

Hi Anthony, you are right. It is a bug that you can watch and track for progress here: https://metainf.atlassian.net/browse/JETI-86

Please note, that additionally to the Email button, there is an operation in the More menu of each issue, called "Email This Issue". This operation works fine in the details view.

Regards,

Tibor

The fix has been released as version 5.2.9

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Atlassian Community Anniversary

Happy Anniversary, Atlassian Community!

This community is celebrating its one-year anniversary and Atlassian co-founder Mike Cannon-Brookes has all the feels.

Read more
Community showcase
Bridget Sauer
Published Thursday in Marketplace Apps

Calling all developers––You're invited to Atlas Camp 2018

 Atlas Camp   is our developer event which will take place in Barcelona, Spain  from the 6th -7th of   September . This is a great opportunity to meet other developers and get n...

357 views 0 6
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you