ScriptRunner: Built-in Scripts will not run after a new installation

I've created a Jira dev instance (7.4.5) and installed an evaluation copy.  Once I created some fields in Jira, I attempted to use Scriptrunner for a test of a field import and a project copy - but the application hangs with the "working" icon.  I've reinstalled, cleared cache etc, without a result.  Has anyone else experienced this with the plug-in?

1 answer

1 accepted

0 vote

Hi Chris,

Sorry to hear your having problems with this. It sounds like we'll need some more information from you to investigate this fully.

Can you please create a support request through our official support portal here. Then someone in the team will get back to you swiftly.

Hope this helps.

Adam

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Atlassian Community Anniversary

Happy Anniversary, Atlassian Community!

This community is celebrating its one-year anniversary and Atlassian co-founder Mike Cannon-Brookes has all the feels.

Read more
Community showcase
Bridget Sauer
Published yesterday in Marketplace Apps

Calling all developers––You're invited to Atlas Camp 2018

 Atlas Camp   is our developer event which will take place in Barcelona, Spain  from the 6th -7th of   September . This is a great opportunity to meet other developers and get n...

62 views 0 4
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you