SLA Clock does not start/restart upon re-opening an issue

Hi,

When re-opening an issue the clock does not start.. Is this a fault on my part or a feature of the plugin?

Regards


Darren

4 answers

This widget could not be displayed.

Hmm.. Can you elaborate further on what clock are you referring to? Perhaps a screenshot of the problem?

This widget could not be displayed.

Hi,

I have set SLA against priorities and all works great, I have set the freeze feature to a hold status which also works great. I close and as you can see below that works also.. But when i re-open and set the issue back to in progress the SLA clock does not start/restart.

Thanks, Darren

This widget could not be displayed.

Hi,

Go to "VertygoSLA Configuration -> Agreement Times", edit one of them and make sure that the checkmark is off for the field "Behavior on stop Block on completion (will not restart) " and that your Agreement Type checks for "Issue reopened" in the "Triggers -> Start events".



Cheers

Mark

This widget could not be displayed.

Hi,

I'm the product manager of VertygoSLA.

If you still have an issue with the plugin, feel free to create an ticket : https://jira.valiantys.com/

Cheers,

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Published Aug 22, 2018 in Marketplace Apps

How a Marketplace app tech team is achieving gender diversity

Hello! My name is Genevieve Blanch, and I'm the Marketing Manager at RefinedWiki, creators of apps to give teams the tools to customize Atlassian platforms. Currently, 44% of the tech team at Re...

524 views 3 19
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you