Response Time custom field showing random days

Hi Team,

We have enable service-desk and configured SLA's to define the priorities. After that we noticed in few tickets 

"Response Time" custom field which is been created by Enhancer plugin is showing wrong data.

We are not facing this issue consistently, and the issue get fixed on some other action too.

I am adding two images for your reference, in first one, you can see the "Response time" is showing value in years, and in second image it looks fine. 

 

Confidential_1.png

 

Confidential_2.png

 

Regards,

Amit Singh

1 answer

Hi Amit,

Could you please raise an issue to our tracking tool including the screenshots?

And also, for the problematic issue, could you please attach "All" tab of issue, so that we can try to reproduce it.

Thanks

Tuncay Senturk

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Atlassian Community Anniversary

Happy Anniversary, Atlassian Community!

This community is celebrating its one-year anniversary and Atlassian co-founder Mike Cannon-Brookes has all the feels.

Read more
Community showcase
Bridget Sauer
Published yesterday in Marketplace Apps

Calling all developers––You're invited to Atlas Camp 2018

 Atlas Camp   is our developer event which will take place in Barcelona, Spain  from the 6th -7th of   September . This is a great opportunity to meet other developers and get n...

50 views 0 3
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you