Problem with Exocet lite plugin

I have add an operation7 and using in post function . Every thing is going fine but it does not creates issue and link.
When i go from more action menu (operation 7) it works fine .

4 answers

Hi Ed,

Did you check that all your required fields are filled (via field mapping) ?

Did you try to map some special fields like grenhopper fields ?

Use our JIRA https://jira.valiantys.com to create an issue, then you can share your configuration files.... It will be easier to help you.

Regards

Maxime

Yes i have checked required field mapping. But it is not working.

i did not use any grenhopper field

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
How to earn badges on the Atlassian Community

How to earn badges on the Atlassian Community

Badges are a great way to show off community activity, whether you’re a newbie or a Champion.

Learn more
Community showcase
Published Jul 10, 2018 in Marketplace Apps

If you’re an Atlassian app developer, you’ll want to know about Atlas Camp!

This September 6-7, hundreds of Atlassian App developers will flock to Barcelona Spain to build skills, discover product roadmaps, meet face-to-face with the Atlassian team, and learn how to extend t...

179 views 0 4
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you