Problem When Generating Eclipse Configuration Files

Hi,guys,

When I was doing the steps on page https://developer.atlassian.com/display/DOCS/Put+the+Final+Polish+on+the+Project+in+Eclipse#PuttheFinalPolishontheProjectinEclipse-Step3%3AImporthelloworldintoEclipse and I came to step 2:Generate Eclipse configuration files, I did this but failed. The following information output:

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


c:\atlastutorial\helloworld>atlas-mvn eclipse:eclipse
Executing: "C:\atlassian-plugin-sdk\apache-maven\bin\mvn.bat" eclipse:eclipse
[INFO] Scanning for projects...
Downloading: https://m2proxy.atlassian.com/repository/public/com/atlassian/maven
/plugins/maven-jira-plugin/3.10.3/maven-jira-plugin-3.10.3.pom
[WARNING] Unable to get resource 'com.atlassian.maven.plugins:maven-jira-plugin:
pom:3.10.3' from repository atlassian-public (https://m2proxy.atlassian.com/repo
sitory/public): Error transferring file: m2proxy.atlassian.com
Downloading: http://repo1.maven.org/maven2/com/atlassian/maven/plugins/maven-jir
a-plugin/3.10.3/maven-jira-plugin-3.10.3.pom
[WARNING] Unable to get resource 'com.atlassian.maven.plugins:maven-jira-plugin:
pom:3.10.3' from repository central (http://repo1.maven.org/maven2): Error trans
ferring file: repo1.maven.org
Downloading: https://m2proxy.atlassian.com/repository/public/com/atlassian/maven
/plugins/maven-jira-plugin/3.10.3/maven-jira-plugin-3.10.3.pom
[WARNING] Unable to get resource 'com.atlassian.maven.plugins:maven-jira-plugin:
pom:3.10.3' from repository atlassian-public (https://m2proxy.atlassian.com/repo
sitory/public): Error transferring file: m2proxy.atlassian.com
Downloading: file://C:\atlassian-plugin-sdk/repository/com/atlassian/maven/plugi
ns/maven-jira-plugin/3.10.3/maven-jira-plugin-3.10.3.pom
[INFO] Unable to find resource 'com.atlassian.maven.plugins:maven-jira-plugin:po
m:3.10.3' in repository atlassian-plugin-sdk (file://C:\atlassian-plugin-sdk/rep
ository)
Downloading: http://repo1.maven.org/maven2/com/atlassian/maven/plugins/maven-jir
a-plugin/3.10.3/maven-jira-plugin-3.10.3.pom
[WARNING] Unable to get resource 'com.atlassian.maven.plugins:maven-jira-plugin:
pom:3.10.3' from repository central (http://repo1.maven.org/maven2): Error trans
ferring file: repo1.maven.org
[INFO] ------------------------------------------------------------------------
[ERROR] BUILD ERROR
[INFO] ------------------------------------------------------------------------
[INFO] Error building POM (may not be this project's POM).


Project ID: com.atlassian.maven.plugins:maven-jira-plugin

Reason: POM 'com.atlassian.maven.plugins:maven-jira-plugin' not found in reposit
ory: Unable to download the artifact from any repository

com.atlassian.maven.plugins:maven-jira-plugin:pom:3.10.3

from the specified remote repositories:
atlassian-plugin-sdk (file://C:\atlassian-plugin-sdk/repository),
central (http://repo1.maven.org/maven2),
atlassian-public (https://m2proxy.atlassian.com/repository/public)

for project com.atlassian.maven.plugins:maven-jira-plugin


[INFO] ------------------------------------------------------------------------
[INFO] For more information, run Maven with the -e switch
[INFO] ------------------------------------------------------------------------
[INFO] Total time: 3 seconds
[INFO] Finished at: Wed Aug 01 11:31:59 CST 2012
[INFO] Final Memory: 2M/61M
[INFO] ------------------------------------------------------------------------


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

I didn't find out how to solve this problem,so can somebody help me?

Thanks in advance.

Best Regards

William

1 answer

1 accepted

0 vote

Something is preventing you from downloading the artifact. Possible causes could be firewall, antivirus etc. If that is not it, try adding a proxy configuration in the settings.xml if you are behind a proxy.

Hello, Jobin,

I've used an admin account that has access to the Internet and run the command,but still failed.Details logs you can turn to the attachment as followed:

(logs.txt)

So, can you please help to have a look.Thanks inadvance.

Best Regards

William

Hi,Jobin,

As you said,I have configured the proxy in settng.xml file but still failed.So, can you help to analyse this?Thanks so much~~

Best Regards

William

It is difficult for mw to analyze because the error is a generic one and the problem is in your network. You can try from a machine connected to internet and without any firewall restricyions. You will see that it works fine.

Also, try disabling antivirus etc and see if it makes any difference.

Dear Jobin,

Thanks for your kind help.And it can work now.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Atlassian Community Anniversary

Happy Anniversary, Atlassian Community!

This community is celebrating its one-year anniversary and Atlassian co-founder Mike Cannon-Brookes has all the feels.

Read more
Community showcase
Bridget Sauer
Published Thursday in Marketplace Apps

Calling all developers––You're invited to Atlas Camp 2018

 Atlas Camp   is our developer event which will take place in Barcelona, Spain  from the 6th -7th of   September . This is a great opportunity to meet other developers and get n...

77 views 0 5
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you