JQL of second script not returning results from first script

I have two scriptrunner script files.  I have two self referencing workflow transitions for each of them.

The first one clones a bunch of issues from a template project and then links them to the current issue.

The second one takes people from a grid and assigns the linked issues based on logic.

These both work when run separate, but when I add them both to the same workflow transition in sequence (clone issues, then assign issues) the assign issues JQL logic doesn't see any of the just cloned issues, so exits without doing anything.

In the first script, I am making sure that I update the indexer, and I've even pushed the last script to the end of the post function list..but still no go.

Is there some sort of temporary state that these newly cloned issues are in that the JQL in the second script can't find them?

0 answers

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Posted Thursday in Marketplace Apps

You + one app + a desert island...

Hi all! My name is Miles and I work on the Marketplace team. We’re looking for better ways to recommend and suggest apps that are truly crowd favorites, so of course we wanted to poll the Community. ...

1,883 views 4 6
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you