JMWE: Cannot copy/set value of custom field in Cloud

I am trying to set a custom field called Resolver using Post Functions to the Assignee. The field is of the same type i.e. a User type

This works with the non-JMWE function but the order of execution seems to favour these functions over the JMWE versions so the order is messed up. So I resorted to using only JMWE functions for all the assignments.

The transition is configure with the following Post Functions

transition.png

This results in the following changes.

history.png

As you can see, the second Post function is not being executed.

Any Ideas?

 

0 answers

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Atlassian Summit 2018

Meet the community IRL

Atlassian Summit is an excellent opportunity for in-person support, training, and networking.

Learn more
Community showcase
Published Jul 25, 2018 in Marketplace Apps

Jira Cloud and Bitbucket Cloud Integration with Microsoft Teams

One of the newest products in the Microsoft family - Microsoft Teams,  is a chat-based hub for teamwork that integrates all the people, content, and tools your team needs to be more engaged and ...

733 views 0 3
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you