JEditor not showing up

We just migrated our environment to a new server. The original server had version 1.4.3 and users of I.E. 8 could use the JEditor control. Users of I.E. 7 could not. I can't find version 1.4.3 on the Marketplace. 1.4.1 isn't working with I.E. 8. It defaults back to plain text. Is it the I.E. version or other issue that is causing this?

1 answer

1 accepted

Hi Michael,

Please try the following build: http://jiraeditor.com/builds/jeditor-1.4.1.3.jar

Thanks I'll give it a shot.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
How to earn badges on the Atlassian Community

How to earn badges on the Atlassian Community

Badges are a great way to show off community activity, whether you’re a newbie or a Champion.

Learn more
Community showcase
Published Tuesday in Marketplace Apps

If you’re an Atlassian app developer, you’ll want to know about Atlas Camp!

This September 6-7, hundreds of Atlassian App developers will flock to Barcelona Spain to build skills, discover product roadmaps, meet face-to-face with the Atlassian team, and learn how to extend t...

108 views 0 2
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you