Invalid work log - account is missing

hello

I setup an Internal Project to track general adminstrative time. I have accounts setup, but I didn't assign this project to a an account right away. I created a few issues on the project. And I made them all Itneral Issues.

All of the worklogs on that project are showing as invalid and are red. It says "account is missing".

So I went back and created an internal Customer and Internal account. And assigned the project to that account. But that didn't help. It still says Account is Missing.

So exposed the account field on the issue it self, and it does have the account set correctly.


What am I missing?

( I did re-index. Didn't help )


Thanks

Todd

1 answer

1 accepted

0 votes
Accepted answer

I did find a solution here

https://answers.atlassian.com/questions/161436/is-it-possible-to-associate-existing-work-logs-to-an-account

I created a second account and assigned it to the project. Then the Account Assignment actually worked in the issue view. I was able to set the Account on the issue and then my worklogs where valid.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Published Oct 31, 2018 in Marketplace Apps

Marketplace Spotlight: Zephyr

Hello Atlassian Community! Each month, we run a series of Spotlights to highlight Marketplace vendors and apps that our team thinks this Community would find valuable. In last month's Spotlig...

325 views 0 1
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you