Gliffy anchor links stop working randomly

I've encountered an issue with our production installation of Confluence failing to recognise links to sections on the page in which the drawing is added.

  • The drawing is added to the page, the link inserted, the correct point selected (they're all headings) and it seems to work.  
  • It then randomly stops working
  • The issue only presents on some pages - some appear to be fine.
  • Our DEV environment does not exhibit the same issues, even though they're configured exactly the same way.
  • Trying to directly browse to the full URL (eg. with the anchor path included) of the non-working links doesn't work 
  • Trying to directly browse to the full URL of the links that work within the diagrams does work.

Can anyone provide some help?

Confluence : v5.9.7

Gliffy: v7.1.0

0 answers

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Published Aug 22, 2018 in Marketplace Apps

How a Marketplace app tech team is achieving gender diversity

Hello! My name is Genevieve Blanch, and I'm the Marketing Manager at RefinedWiki, creators of apps to give teams the tools to customize Atlassian platforms. Currently, 44% of the tech team at Re...

510 views 3 18
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you