Error rendering macro 'polls' : No poll was found for the specified ID!

Hi everybody,

we have installed poll addon for confluence but it seems it is not working. I can create simple poll but I'm not able to embed it into some page via polls makro. I always get message "No poll was found for the specified ID!" but there is no possibility to define ID, there is just [object Object].

Does somebody know what could be wrong?

Polls v1.4.0

Confluence Version 5.3.4
Build Number

4532

Thank you in advance

Radek

1 answer

1 accepted

Hi Radek, are you using the Panelbox plugin as well? There is currently a compatibility issue with the Panelbox plugin which produces this error. We will fix this issue in the next version.

Sorry for the circumstances

Hi Remo, thank you for the answer. Yes, we are using Panelbox plugin.

Regards,

RAdek

Hi Radek, we've just released version 1.4.1 of the Polls plugin which should now be compatible with the Panelbox plugin. Thanks again for reporting this issue!

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Atlassian Community Anniversary

Happy Anniversary, Atlassian Community!

This community is celebrating its one-year anniversary and Atlassian co-founder Mike Cannon-Brookes has all the feels.

Read more
Community showcase
Bridget Sauer
Published Thursday in Marketplace Apps

Calling all developers––You're invited to Atlas Camp 2018

 Atlas Camp   is our developer event which will take place in Barcelona, Spain  from the 6th -7th of   September . This is a great opportunity to meet other developers and get n...

236 views 0 6
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you