Enable Zen Foundation Plugin Error

When trying to enable the plugin from User Installed plugins I get the following error.

This add-on failed to enable. Your license may be invalid. Please refer to the logs for more information.

In the console of Firebug I get the following request with a status of 500

http://[Server Location]/rest/plugins/1.0/com.zenfoundation-key

This probably has something to do with my environment, currently running Windows Server 2007.

2 answers

Hi Eric,

Thanks for contacting us separately at support@stepstonetech.com. We'll get you sorted!

This was solved by adjusting mysql's /etc/my.cnf file to increase the max packet size (and restarting mysql):

[mysqld]
max_allowed_packet=256M

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Atlassian Community Anniversary

Happy Anniversary, Atlassian Community!

This community is celebrating its one-year anniversary and Atlassian co-founder Mike Cannon-Brookes has all the feels.

Read more
Community showcase
Bridget Sauer
Published Thursday in Marketplace Apps

Calling all developers––You're invited to Atlas Camp 2018

 Atlas Camp   is our developer event which will take place in Barcelona, Spain  from the 6th -7th of   September . This is a great opportunity to meet other developers and get n...

361 views 0 6
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you