Cannot configure team members in tempo

I have recently noticed that the Tempo UI appears to have broken when accessing the 'configure teams' page. (See far right hand side)

The screenshot below shows exactly whats happening, and it can be replicated in various browsers.
We are using the cloud version of JIRA.

You can still use the edit or deactivate features (they still work), but its tricky hovering over the right ones!

 

image2016-6-21 16:45:22.png

 

I assume this is a known issue ?

1 answer

Hi Roland,

can you give us some more information about this as we have not been able to reproduce this.

Can you inform us about the versions of JIRA, Tempo and the Tempo System Plugins you are using. You can also create a ticket in our Support system (https://tempo.zendesk.com/) where we can better follow up on this problem.

Regards,

Susanne

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Atlassian Community Anniversary

Happy Anniversary, Atlassian Community!

This community is celebrating its one-year anniversary and Atlassian co-founder Mike Cannon-Brookes has all the feels.

Read more
Community showcase
Bridget Sauer
Published Apr 10, 2018 in Marketplace Apps

Learn about how Stefan K. built one of the *first ever* Marketplace apps

In this post you will discover more about the evolution of K15t software, some big topics they're currently focusing on in the app space, and a rare (not not funny!) photo of founders Mike Cannon-Bro...

12,804 views 11 24
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you