Can't load data in Tableau

Hi guys,

I tried to configure All-In-One Tableau reporting tool this morning. Setting up the application link went well, but when I try to add the Web Connector in Tableau Desktop, there just seem to have nothing happening. I know that my JQL request is correct, but when I hit Validate JQL, nothing happen.

I believe the reason is this error: https://db.tt/UEdchior

Any idea what I can do?

Let me know if you need more information.

Cheers,

Lionel

1 answer

That's what I did, but it doesn't work.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
How to earn badges on the Atlassian Community

How to earn badges on the Atlassian Community

Badges are a great way to show off community activity, whether you’re a newbie or a Champion.

Learn more
Community showcase
Published Jul 10, 2018 in Marketplace Apps

If you’re an Atlassian app developer, you’ll want to know about Atlas Camp!

This September 6-7, hundreds of Atlassian App developers will flock to Barcelona Spain to build skills, discover product roadmaps, meet face-to-face with the Atlassian team, and learn how to extend t...

146 views 0 4
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you