Can't configure zephyr gadgets on dashboard

When I added a graphic gadget of Zephyr the options of configuration don't appear (even when I clicked "Edit"). Just a blue line with the name of the graphic is showed on the dashboard. 

The graphics on "Test Metrics" are ok.

I'm using Chrome (48.0.2564.109 m), JIRA v7.1.0-OD-06-005 and the Trial Version of Zephyr.

Thanks in advance.

 

errorZephyr.png

1 answer

Hello @Eliane Lopes

Could you please clear the browser cache and give it a try.Also please let us know if this behavior observed is across all the browser. If you are still coming across the same issue Please submit a case with us so that we can troubleshoot the same.

Best Regards,

Zephyr Support.

Hello Bibek,

I'm glad to receive this aswer.

I already tried to use another browser (IE 11), but the behavour is the same. I cleaned the cache browser today and it also not resolved the problem.

Could you give me instructions for submit a case? The link above directs to home page of Zephyr, what link should I use to open the case?

Thanks in advance,

Eliane Lopes

Hi @Eliane Lopes,

Please signup in our support portal after you click on submit a case section in the below link.

https://support.getzephyr.com/hc/en-us

Regards,

Bibek

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Posted Oct 11, 2018 in Marketplace Apps

You + one app + a desert island...

Hi all! My name is Miles and I work on the Marketplace team. We’re looking for better ways to recommend and suggest apps that are truly crowd favorites, so of course we wanted to poll the Community. ...

2,559 views 5 6
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you