Build triggered correctly from the plugin's "Trigger Jenkins" button but not with after a git push

I have a Jenkins 1.590 and Stash 3.3.1 with Stash Webhook Plugin for Jenkins v. 2.6.0.

I have my hook enabled in my repo and clicking on the "Configuration Check 'Trigger Jenkins'" button works - it shows "Success!" and my build is actually being run.

But after a push to this git repo the build is not being run.

What can be a reason for such a behaviour?

1 answer

Did you ever find a resolution to this issue? I'm having the same issue.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
How to earn badges on the Atlassian Community

How to earn badges on the Atlassian Community

Badges are a great way to show off community activity, whether you’re a newbie or a Champion.

Learn more
Community showcase
Published Jul 10, 2018 in Marketplace Apps

If you’re an Atlassian app developer, you’ll want to know about Atlas Camp!

This September 6-7, hundreds of Atlassian App developers will flock to Barcelona Spain to build skills, discover product roadmaps, meet face-to-face with the Atlassian team, and learn how to extend t...

176 views 0 4
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you