Attempting to call webhook generates 403

I'm testing out Automation for JIRA (Cloud). I've setup a rule to listen for an incoming webhook. When I call the webhook using the example listed in the rule configuration screen, I get a 403 back from the server and the rule isn't triggered. Here's the curl command used (sans hook ID):

curl -X POST -H 'Content-type: application/json' https://automation.codebarrel.io/pro/hooks/<hookid>

Why isn't this triggering the rule?

1 answer

0 votes
Andreas Knecht Community Champion Mar 13, 2017

Hey Kilby,

I just tested a webhook I defined in cloud and it worked fine for me. Can you raise a support request via codebarrel.io/support and include your webhook token (in the URL) so I can take a closer look at what's causing this?


Cheers,
Andreas

Thanks for the quick response, Andreas. I realized yesterday that I forgotten to reenable the rule. Once I turned it back on it was accepted w/ a 200. Apologies for the confusion.

Andreas Knecht Community Champion Mar 16, 2017

No worries - all good.  We thought about perhaps returning the fact that the rule is disabled in the HTTP response, however it's not a good idea since a potentially attacker could use this information to guess URLs (that might be enabled in future).

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Published Oct 31, 2018 in Marketplace Apps

Marketplace Spotlight: Zephyr

Hello Atlassian Community! Each month, we run a series of Spotlights to highlight Marketplace vendors and apps that our team thinks this Community would find valuable. In last month's Spotlig...

338 views 0 1
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you