Adding attachment to Issue Collector disables submitting the form in IE8

I embedded the issue collector on our Sharepoint website. The issue collector works fine for me in Chrome and Firefox, however, when I add an attachment to the custom form we created for the issue collector in IE8 it disables the "submit" button even though all other required fields are filled out.

Attachments is NOT a required field. The form submits as intended in IE8 when no attachments are added.

Has anyone else experienced this problem? If so, do you know how to fix it?

1 answer

1 accepted

0 votes
Accepted answer
Ahmad Danial Atlassian Team Sep 18, 2013

Hey there, bkarp.

I noticed that it has been a while since you received any response to the question that you have here. I would suggest you to try to get in touch with the support engineers by raising a ticket in https://support.atlassian.com/ and get the assistance from their side.

Hope this helps.

Warm regards,

Danial

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Published Oct 31, 2018 in Marketplace Apps

Marketplace Spotlight: Zephyr

Hello Atlassian Community! Each month, we run a series of Spotlights to highlight Marketplace vendors and apps that our team thinks this Community would find valuable. In last month's Spotlig...

413 views 0 3
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you