404 When Attempting to Start Time

When I click on Start Time in an issue, I'm redirected to a page like http://myjiraserver/12403. On that page I see the following error message:

Not Found (404)

/12403

Could not find what you were looking for. Maybe you should raise an issue.

Is this just a bad URL spec'd in the code somewhere?

3 answers

Hi, I have the same problem on our internal JIRA instance.

Upgraded JIRA to version v6.0.5#6102-sha1:c1eb8c5 with plugin version 1.0.3.

This happens using either Firefox or Chrome.

After the 404, clicking back to get back to the issue page, you can see the button changing asynchronously from "start work" to "start time". The start time button then works just fine.

Any help would be appreciated!

Thank you

Same problem on the chrome 30.0.1599.114 version.

Hey guys,

I believe this is not a problem any more with the latest version of the Automated Log Work add-on.

Please let us know if it is.

Thanks,
Gebsun

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Published Oct 31, 2018 in Marketplace Apps

Marketplace Spotlight: Zephyr

Hello Atlassian Community! Each month, we run a series of Spotlights to highlight Marketplace vendors and apps that our team thinks this Community would find valuable. In last month's Spotlig...

346 views 0 1
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you