100% cpu when tempo is enabled

Hi,

we have jira 5.2.2 and tempo 7.4.3.

If tempo is enabled jira "crashes" after a few seconds/minutes.

Any suggestions how to fix?

Thank you.

1 answer

Did you upgrade tempo recently ?

anything in the logs at all or any core dump from the jvm if the jvm has crashed?

check to see what threads are running/busy grabbing the cpu

Try these steps and see if it helps

Clear out tomcat work/tmp directories

Clear out plugin cache directory located under your jira.home/plugin/.osgi-plugins

remove everthing under .osgi-plugins directory and start it up again to see how it behaves.

cheers

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
How to earn badges on the Atlassian Community

How to earn badges on the Atlassian Community

Badges are a great way to show off community activity, whether you’re a newbie or a Champion.

Learn more
Community showcase
Published Jul 10, 2018 in Marketplace Apps

If you’re an Atlassian app developer, you’ll want to know about Atlas Camp!

This September 6-7, hundreds of Atlassian App developers will flock to Barcelona Spain to build skills, discover product roadmaps, meet face-to-face with the Atlassian team, and learn how to extend t...

176 views 0 4
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you