It's not the same without you

Join the community to find out what other Atlassian users are discussing, debating and creating.

Atlassian Community Hero Image Collage

Missing SU link on users from user directories - working with internal directory

Hi

I have bought the SU plugin and installed it on a Jira 5.2.2, and added the link line in userbrowser.jsp

unfortunately I am not able to see the SU link on users provided from our active directory, only users which are from the internal directory.

However it is working flawless on our Jira 4.4.3 (production) where we are able to se the SU link on all users even if the user was from our active directory.

kr

Ole

1 answer

0 votes
MS Apr 03, 2013

I have the same problem

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
This widget could not be displayed.
This widget could not be displayed.
Community showcase
Posted in Marketplace Apps & Integrations

Demo Den Ep. 4: Continuous Integration with CircleCI & Jira Software

Get ready! Demo Den Episode 4 is coming your way on Tuesday, May 28, 2018 with a Continuous Integration and Delivery special demo. CircleCI Director of Solutions Engineering, Eddie Webb will show us ...

523 views 0 4
Join discussion

Community Events

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find an event

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Unfortunately there are no Community Events near you at the moment.

Host an event

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local event. Learn more about Community Events

Events near you