Create
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Sign up Log in
Celebration

Earn badges and make progress

You're on your way to the next level! Join the Kudos program to earn points and save your progress.

Deleted user Avatar
Deleted user

Level 1: Seed

25 / 150 points

Next: Root

Avatar

1 badge earned

Collect

Participate in fun challenges

Challenges come and go, but your rewards stay with you. Do more to earn more!

Challenges
Coins

Gift kudos to your peers

What goes around comes around! Share the love by gifting kudos to your peers.

Recognition
Ribbon

Rise up in the ranks

Keep earning points to reach the top of the leaderboard. It resets every quarter so you always have a chance!

Leaderboard

Come for the products,
stay for the community

The Atlassian Community can help you and your team get more value out of Atlassian products and practices.

Atlassian Community about banner
4,458,706
Community Members
 
Community Events
176
Community Groups

Invalid issue on Xray test plan and test execution

Hello! 

Me and my team have a test plan which displays a toast that says "Invalid issue links" (screenshot1). screenshot1_Test Plan - Invalid issue links toast.jpgOn the list of tests in the same test plan, it's possible to see an issue with question marks, and it's not possible do any of the actions of the other issues (Change Rank, Dataset, Delete) (screenshot2).screenshot2_Test Plan - Issue w Question marks on list.jpg

If we try to create a test execution from that test plan, an error is displayed saying "Unexpected error has occurred. User doesn't have access to all issues needed" (screenshot3).screenshot3_Test Plan - Creating test execution error.jpg

As a workaround, we cloned a previous test execution and linked it to the test plan. However, the test on the list continues to be displayed with question marks and warning sign that displays "This issue is not accessible" on the tooltip (screenshot4).screenshot4_Test Execution - Issue not accessible on list.jpg



Can you check this issue please?

1 answer

Hi @Ana Manso 

This looks like it is a complex issue probably related to data synchronization or some similar case that requires deep analysis and troubleshoot to determine the cause.

Please get in touch with Xporter Support (http://xportersupport.getxporter.app) to request additional information and investigate further.

Thank you.
Kind regards,
Rogério Paiva [Xporter Support Team]

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
TAGS

Atlassian Community Events