Excellentable Macro display issue in Adaptavist Tab Page

Vincent Mabary September 17, 2019

I am using Atlassian Confluence 6.13.8, and have added the Adaptavist "Tabs Container", and "Tabs Page" macros to my CHALK page.  In several of my tabs I use the "Excellentable" macro to display multi-tabbed excel spreadsheets.

When I navigate to a tab with the Excellentable macro embedded, it only displays the left-hand most inch of the spreadsheet until I resize the browser window.  At that point, it "resizes" the excellentable macro to display correctly, but only for whichever tab was currently selected, and only if I don't "resize" for another tab.

 

Is there a way to set the "display" width for the excellentable macro?  Has anyone else run into this issue, and discovered a fix?  Could there be a CSS class setting which would resolve this issue? 

 

Thanks for your assistance.

 

1 answer

1 vote
Sukhbir Dhillon October 4, 2019

@Vincent Mabary

We recently released a fix to make Excellentable compatible with Adaptavist Tab page macro on September 10th with the version 4.1.0

Please upgrade your app to the latest version and it should resolve your issue. Feel free to reach out to support for any further issue.

 

Thank you

Vincent Mabary October 16, 2019

We are currently using version 4.1.1, and the issue still persists.

As you can see below (i removed the tab labels).

lentable_tab_broken.png

Sukhbir Dhillon October 17, 2019

Vincent, We validated again and didn't face any issue. Support team provided the link to the Youtube Video for your reference.

Can you please open a ticket on our portal as we might need more information to investigate it further?

You can use the link I provided above or you can also use the link from the help section in Excellentable.

Like Vincent.Mabary likes this
Raghottam Talwai October 17, 2019

Hey Vincent,

I didn't find this issue with Excellentable-4.1.2. Did you try upgrading to 4.1.2 version?

Like Vincent.Mabary likes this
Vincent.Mabary September 27, 2021

I apologize to everyone for not responding sooner.  We have updated to 4.3.1 in the lapsed time.  I have reviewed the video, and I think the problem is that I am not using CSS stylesheets in conjunction with my other macros.  I am very sorry for the wasted time, as I should have checked more thoroughly how to utilize the macros.  I will research, and learn how to make it show as displayed in the example video as well.

 

Again, my apologies for wasting your time, and my sincere thanks for taking the time to assist.  Have a wonderful day!

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
TAGS
AUG Leaders

Atlassian Community Events