Create
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Sign up Log in
Celebration

Earn badges and make progress

You're on your way to the next level! Join the Kudos program to earn points and save your progress.

Deleted user Avatar
Deleted user

Level 1: Seed

25 / 150 points

Next: Root

Avatar

1 badge earned

Collect

Participate in fun challenges

Challenges come and go, but your rewards stay with you. Do more to earn more!

Challenges
Coins

Gift kudos to your peers

What goes around comes around! Share the love by gifting kudos to your peers.

Recognition
Ribbon

Rise up in the ranks

Keep earning points to reach the top of the leaderboard. It resets every quarter so you always have a chance!

Leaderboard

Come for the products,
stay for the community

The Atlassian Community can help you and your team get more value out of Atlassian products and practices.

Atlassian Community about banner
4,463,448
Community Members
 
Community Events
176
Community Groups

Confluence calendar for team is not working. Getting "Something went wrong" when adding a new event.

Edited

Hello Team!

Our confluence team calendar suddenly disappears from our space:


Calendar dissapears.JPG

Then I tried to access it via a direct link, which I could. However, whenever I'm adding an event or creating a new calendar this error message appears "Something went wrong." :

Add event.JPG

Create calendar.JPG

The calendar seems to be not working at all. Can anyone identify the root cause of this? As per our admin, nothing has been changed to our confluence setting. So I'm still confused about what seems to be the problem.

 

Thank you!

1 answer

0 votes
Brant Schroeder Community Leader May 15, 2022

@Mark Joseph Deada Welcome to the Atlassian community

Can you confirm that you have a premium subscription and that your admin did not change this.    Have you tried clearing your cache to make sure it is not a browser issue?  Is this happening to everyone?

Hello @Brant Schroeder 

As per our admin, there weren't any changes in the setting. Yes, I tried to clear the browser's cache and tried in different browsers but still same error appears.

This also happens to other teams as well. 

Brant Schroeder Community Leader May 15, 2022

@Mark Joseph Deada I would suggest opening a support case with Atlassian.  They will be able to look at your cloud logs and see what is happening.  https://support.atlassian.com/contact/

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
TAGS

Atlassian Community Events