tried to login but they do not have USE permission or weren't found. Deleting remember me cookie

 

2 answers

0 votes

Yes, the user isn't set up correctly - check their groups and that they've not been deactivated/disabled


As I set there is only user

Um, no, you had not said anything.  You've just quoted the error message you get when someone tries to log in when they do not have permission, do not exist or have been deactivated.

Dear Partners, 

I think I face the same question refer to my question: https://community.atlassian.com/t5/Confluence-questions/Confluence-account-can-not-login-question/qaq-p/659008

After check the log, we found the same message as same as you describe, how can we solve the question ? Thanks a lot.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Published Feb 13, 2019 in Jira

Make your Atlassian Cloud products more secure: our NEW admin security guide

Hey admins! I’m Dave, Principal Product Manager here at Atlassian working on our cloud platform and security products. Cloud security is a moving target. As you adopt more products, employees consta...

600 views 0 12
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you