"Add a comment" post-function displaying wrong username in the comment

I use the "Add a comment" post-function to copy a custom field and post it as a comment.


There are a few users (myself included) whose names are suffixed with a '#1' when the comment is posted:

Screen Shot 2015-04-14 at 4.09.10 PM.png 

Any idea on what's causing this? I found this bug, but I'm not sure if it's related: https://jira.atlassian.com/browse/JRA-36594

I'm using delegated LDAP authentication.


Thanks in advance!

 

3 answers

0 vote

Are you using version 3.6.0 of JMWE?

Yessir. JMWE 3.6.0 JIRA 6.3.10

I'm afraid you are right: it does seem related to JRA-36594. Did you try to apply the fix suggested by Atlassian?

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
How to earn badges on the Atlassian Community

How to earn badges on the Atlassian Community

Badges are a great way to show off community activity, whether you’re a newbie or a Champion.

Learn more
Community showcase
Published Sunday in Agility

You asked for it, so we delivered: images on issues have arrived

A picture tells a thousand words. And agility boards have just released their latest feature: cover images on issues – so now your board can tell a story at first glance. Upload attachmen...

161 views 1 10
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you