@mentions are not working

We have just configured our first project in JIRA Agile and have got a lot of setup completed.  For some reason if I type @   then the username I am not getting any autocomplete or notifications.  Is this something i need to turn on?

3 answers

4 votes

Do you have "group X can browse users" enabled in "global permissions"?  And are you in one of the named groups?

That was it!  Apparently the default setting for Browse Users is jira-developers.  I added "Anyone" and its working.

 

Thank you.

Hi Jim, Feel free to choose Nic's answer as the correct one to close this thread :) Cheers, Rodrigo

Suggest an answer

Log in or Join to answer
Community showcase
Sarah Schuster
Posted Jan 29, 2018 in Jira

What are common themes you've seen across successful & failed Jira Software implementations?

Hey everyone! My name is Sarah Schuster, and I'm a Customer Success Manager in Atlassian specializing in Jira Software Cloud. Over the next few weeks I will be posting discussion topics (8 total) to ...

3,293 views 14 20
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you
Atlassian Team Tour

Join us on the Team Tour

We're bringing product updates and pro tips on teamwork to ten cities around the world.

Save your spot