jira cli deactivate command says success but user is still active

I am testing the JIRA Command Line tools from @Bob Swift [Bob Swift Atlassian Add-ons] .

Using to deactivate both internal and external directory users.

I have found that if a user is a component lead in a project in the UI I will get an error when I try to deactivate them. In the command line no error is returned yet the user remains active if I check in the UI.

Thoughts?

2 answers

This widget could not be displayed.

I think this is a bug. I created JCLI-650 for you to track this. The code is not picking up on the error being reported by JIRA in this case. Please let me know what version of JIRA you are seeing this on. Thanks for reporting.

This widget could not be displayed.

JIRA version 6.4.2 Bob

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Atlassian Summit 2018

Meet the community IRL

Atlassian Summit is an excellent opportunity for in-person support, training, and networking.

Learn more
Community showcase
Posted yesterday in New to Jira

Are you planning to trial, or are currently trialling Jira Software? - We want to talk to you!

Hello! I'm Rayen, a product manager at Atlassian. My team and I are working hard to improve the trial experience for Jira Software Cloud. We are interested in   talking to 20 people planning t...

53 views 1 0
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you