Certain gadgets are not loading properly when adding to a dashboard for the first time. Assign to Me and Filter Results are showing blank boxes and the edit option is missing. Existing dashboards the already had these filters loaded seem to be working as normal. Not sure how to fix.

1 answer

This widget could not be displayed.

Hello Deborah, 

If you're using a Cloud Instance, you may be experiencing this Bug: https://jira.atlassian.com/browse/JRA-61551

-shawn

Thanks, that does sound like what we are experiencing.

I also noticed that this does not seem to be limited to just the Filter Results gadget either. I have found this issue with the following gadgets: Voted Issues, Watched Issues, Issues In Progress, Assigned to Me in addition to the Filter Results. 

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Atlassian Summit 2018

Meet the community IRL

Atlassian Summit is an excellent opportunity for in-person support, training, and networking.

Learn more
Community showcase
Posted Wednesday in New to Jira

Are you planning to trial, or are currently trialling Jira Software? - We want to talk to you!

Hello! I'm Rayen, a product manager at Atlassian. My team and I are working hard to improve the trial experience for Jira Software Cloud. We are interested in   talking to 20 people planning t...

281 views 5 0
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you